Üdv: Vendég | [Kijelentkezés] | Rang: "Vendégek" | RSS | Kezdőlap | Profilom | Csütörtök, 2020-07-02, 2:59 PM


Föoldal Filmek Letöltés Feltöltés Kereső Chat Szoba Fórum Kérések Szabályzat Online Játékok Hirdetések Staff
Belépés

FIGYELEM!Az oldal Mozillaböngészöre Van Optimizálva!

Értékeld honlapomat
Összes válasz: 4http://angelweb.hu/sorelvalasztok/vonal/sorelvalaszto11.gif

http://image.hotdog.hu/_data/members0/960/1194960/images/firefox1.png

Online Nézhető Premier Filmek (több ezer film) + Online Nézhető
Sorozatok (több száz sorozat) Vagy akár le is töltheted őket! Nagyon Jó Minőségben!
Korlátlan ideig a megnyert összegért! Ezentúl nem kell egy filmet sem letöltened a-hoz, hogy megnézzed! Egy videóban teljes képernyőn, jó minőségben!

Előbb nézheted a filmeket, minthogy a mozikba lenne...


Staff tagok jelentkezését várom.Jelentkezni lehet Ricsy-nél

http://angelweb.hu/sorelvalasztok/vonal/sorelvalaszto11.gif
http://3.bp.blogspot.com/_oIBEPJgfiCI/TCIF5iaEuQI/AAAAAAAANpY/U4fFA5u-LVw/s320/VLC_Media_Player%5B1%5D.png
Ajánlott Online Film Nézzéshez!

Ebben a részlegben teljes filmeket
(horror, sci-fi, akció, dráma, triller)
lehet megnézni interneten keresztül:D Ez már a javított változata a netmozinak, így áttekinthetőbb lesz:D A filmek lejátszásához kell divx plugin a böngészőhöz(firefox ajánlott webböngészőt használni)Miután telepítettük, némelyik filmnél megeshet, hogy nincs hang, abban az esetben töltsétek még le ezt a filtert:

letöltés

A kiegészítőt az alábbi linkről lehet letölteni:(Online Film Lejátszáshoz)

letöltés
http://angelweb.hu/sorelvalasztok/vonal/sorelvalaszto11.gif

Jogi Nyilatkozat!

Felelősségvállalás

A magyarországon érvényes mindenkori jogszabályok értelmezése alapján tartalmat letöltésre akkor kezdeményezhetsz, ha már birtokodban van egy eredeti, az általad megvásárolt vagy legális úton hozzád került tartalom vagy annak legalizálásáról szóló papír, okirat, számla, adásvételi vagy ajándékozási szerződés, melyet a magyar jogszabály elismer a törvény előtt hivatalos tulajdont igazoló okiratnak. Az oldal nem található fogalkoztatott munkaerő, a moderátorok/adminisztrátorok önkéntes segítőként végezik a munkájukat. Az illegális tartalmakat kapacitásunk függvényében folyamatosan töröljük a fent említett okok miatt. A tövény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól. Az oldal tartalmáért a tárhelyszolgáltató(k), üzemeltető(k) semmilyen felelősséget nem vállal. Az itt megjelenő fájlok közül egyik sem található meg ténylegesen a szerveren. A fájlok a feltöltőik tulajdona,a felelőséget a törvény előtt ők vállalják az oldalra feltöltött és megosztott data.hu fájlokért. Az oldal üzemeltető(i) semmilyen felelősséget NEM vállalnak a felhasználók hozzászólásinak, fórum-hozzászólásainka, letöltéseinek, megnyilvánulásaiért, adatlapjuk tartalmáért, az oldalon bármilyen írott vagy nyomtatott vagy hanganyag megjelenítésért, elhelyezéséért. Amennyiben NEM rendelkezel törvényes jogokkal, NE tölts se fel, se le semmit. Saját felelősséged ezeket betartani!
Azon cégek számára, melyek szeretnék a termékeik leaglitását ellenőrizni, lehetőséget biztosítunk, amennyiben írásban megkeresnek minket, és kérelmezik azt!
A szerzők, résztvevők, szponzorok,moderátorok, adminisztrátorok, vagy rendszeroperátorokkal egyéb kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen pontatlan vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalom olvasása, felhasználása vagy hivatkozása (linkelése) kapcsán keletkezett károkért, valamint a felsoroltak nem vállalnak semmiféle garanciát vagy kártérítési felelősséget ezen tartalmakért.

A weboldal megtekintése Mozilla Firefox böngészővel ajánlott. Letöltéséhez használd a Google keresőt.


Jelenleg Online:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


POWERED by Richike 2010