Nyitólap » Cikkek » E-Book Eng [ Cikk hozzáadása ]

Headway Pre-Intermediate 3rd Edition Student's book and Workbook


Headway Pre-Intermediate 3rd Edition Student's book and Workbook

Formátum: pdf, mp3

   *

     A 12 unit (korábban 14 volt) anyagmennyisége jobban illeszkedik egy tanévhez, illetve könnyebben kezelheto a nyelviskolai kurzusokon is.
   *

     A témák új nézopontból, friss szemlélettel jelennek meg, újak az olvasmányok, a hanganyagok, de természetesen a jól bevált módszertannal a háttérben.
   *

     90%-ban megújult, olvasásra és hallás utáni megértésre szánt szövegek, amelyek több kulturális ismeretet és naprakész információt szolgáltatnak, mint eddig bármikor a sorozat történetében!
   *

     Újdonság - a harmadik kiadások állandó új elemeként -, hogy a kiejtés tanítása, a nyelv dallama kiemelt figyelmet kap (a munkafüzetben is!). A Music of English részek a szó és mondathangsúlyt gyakoroltatják, melyhez a munkafüzet minden leckéjében további feladatok kapcsolódnak.
   *

     12 teljes, az íráskészséggel részleteiben foglalkozó lecke minden unithoz. Példaszövegek, gyakorló feladatok útmutatásokkal segítik az íráskészség fejlesztését.
   *

     A könyv végében található nyelvtani összefoglaló kiegészül nyelvtani feladatokkal is, ami azt jelenti, hogy az egyes fejezetekben és munkafüzetben elvégezheto gyakorlatok mellett további gyakorlásra van lehetoség.
   *

     A munkafüzet újdonságai az extra olvasmányok, hanganyagok és kiejtést gyakoroltató feladatok, melyek a rendszerezett önálló otthoni tanulást segítik.
   *

     Gyakorló feladatokkal kiegészített nyelvtani táblák és részletes magyarázatok szerepelnek a könyvben.
   *

     A teljesen átírt Teacher's Resource Book minden leckéhez további kiegészíto, fénymásolható oldalakkal áll a tanárok rendelkezésére.
   *

     Az új szint mellett, természetesen, forgalomban marad az elozo kiadás is

Letöltés
http://www.megaupload.com/?d=EPNLA8JK

Kategória: E-Book Eng | Hozzáadta: zimmer (2010-09-12) W
Megtekintések száma: 6310 | Hozzászólások: 0
Jelenleg Online:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


POWERED by Richike 2010